Ηλεκτρονική Αίτηση

Για Μοριακό Έλεγχο του Κορωνοϊού SARS-CoV-2

Οδηγίες

  1. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στα πιο κάτω πεδία, και πατήστε το κουμπί «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ». Στο πεδίο κινητό τηλέφωνο, παρακαλoύμε όπως καταχωρήσετε έγκυρο κυπριακό αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα σταλούν όλες οι λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό του ραντεβού δειγματοληψίας, καθώς και τα αποτελέσματα της εξέτασης.
  2. Με την επιτυχή καταχώρηση, εμφανίζεται ο σύνδεσμος "Έντυπο Δειγματοληψίας". Πατήστε σ ’αυτόν για να κατεβάσετε (download) το «ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ». Αυτό το έντυπο απαιτείται από το Υπουργείο και είναι απαραίτητο να προσκομισθεί κατά τη διάρκεια της δειγματοληψίας.
  3. Παρακαλούμε εκτυπώστε και παρουσιάστε το «ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ» στον υπεύθυνο της σχολικής σας μονάδας. O/η υπεύθυνη πρέπει να συμπληρώσει και υπογράψει το τμήμα του εντύπου με τίτλο «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ».
  4. Για εξεταζόμενους κάτω των 18 ετών, ο γονέας/κηδεμόνας πρέπει να δώσει την συγκατάθεση του, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας το τμήμα του εντύπου με τίτλο «ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ».

Α. Προσωπικά Στοιχεία

+357
i Παρακαλώ δώστε ένα έγκυρο κυπριακό κινητό. Θα λάβετε ενημέρωση μέσω SMS.

Β. Στοιχεία Σχολείου

Γ. Στοιχεία Εξέτασης

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Ημερομηνία: 30/09/2020

Όνομα Εταιρείας / Ομάδας:

Διεύθυνση:

Συνολικός Αρ. Εργαζομένων:

Αρ. Εξεταζόμενων (που έχουν άμεση επαφή με το κοινό):

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Θέση στην επιχείρηση (ταμίας/πωλητής)

Όνομα Υπεύθυνου Επικοινωνίας:

Τηλ. Επικοινωνίας:

Ηλ. Ταχυδρομείο:

Δια του παρόντος υπογράφω ηλεκτρονικά αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό μου.

Υπογραφή: * Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας